Nedräkning!

Fick mail härom dagen och det är nu klart att vi på fredag ska dra igång säsongen i Österikiske Mölltal. Så nu är det bara 3 dagar kvar på detta sommarlov men det känns helt rätt.

Planen den här veckan är att ta det väldigt lugnt med träningen för att vila upp kroppen inför när skidåkningen drar igång. Kan va ganska skönt att ge kroppen lite vila. Jag kommer dock köra några enklare ”rehabpass”, vilket innebär strech, rörlighet och enkla magövningar för att hålla ryggen i gott skick och redo för skidåkningen.

Morognpromend innan frukost i skönt morognväder.

Grillning på balkongen igår där vi tydligen lyckades ta med oss bästa vädret under dom senaste tre veckorna här i byn. Har tydligen varit en riktigt dålig juli vilket innebär att glaciärerna måste vara i ganska gott skick.

Hur skönt är det inte med Csports, att kunna följa allsvenskan live ifrån Schweiz.

Har även lyckats hitta en ny kanal på tv:n, SVTWorld, där jag nu kan följa nyhetsmorgon. Sitter nu och följer händelserna ifrån Norge vilket känns totalt overkligt.