Bättre och bättre

Allt blir bara bättre och bättre för varje dag här i Mölltal. Åkningen kanske inte är så konstigt nu i början men vädret blir finare för varje dag och även underlaget som håller riktigt hög klass så här tidigt på säsongen. Sägs att högtrycket ska fortsätta en eller två dagar så bäst att ta vara på dom och kräma ur mycket åkning. Tränarna verkar annars sugna att köra hårt med oss nu i början, någon vilodag var tydligen inte att tänka på, utan målet är att bränna av alla 7 planerade dagar och utöver det pressa ganska hård fys.Älskar våra Nordica ryggsäckar, man får verkligen plats med allt, men den väger där efter också med bla dubbla pjäxor i.

Går fina vägar upp mot glaciären som jag var sugen att testa ifall vi hade någon vilodag, men efter att haft problem med typ 1/3 av stigningen upp till bergstationen så tror jag inte det blir något denna gång.