Jobbmorgon

Kört ett 4 timmars pass framför datorn och styrt med lite mail och diverse viktiga saker. Har även följt börsen live och fått lite svettningar till vad som händer. Nu är det dock dags att börja röra på sig, ingen träning idag, men det får va slut på att kolla in i dumburken på några timmar.

Fick mail av min kompis Petter i veckan som kom med förslag på några roliga äventyr till nästa sommar. Vandring i Nepal vilket lätt riktigt häftigt tills jag läste mer info om det hela. Två alternativ med typ 5-8 timmars vandring per dag i upp till 16-20 dagar. Petters övertalning, ”bra höghöjdsträning”, men frågan är hur mycket i vikt/styrka jag skulle tappa på detta. Får fråga vad fyscochen vad han har och säga om detta.

Dessa två Annapurna Circuit och Everest Circuit

Coola berg när vi passera över Albergpass igår. Jag måste verkligen testa på St Anton i vinter.

Jag och Matilda kör jobbsession i biblioteket.

Lunchtime nu!