Time attack Ristis

Sitter med en kaffe i handen på Lodgen och tittar på när Matilda jobbar, själv är jag lite tagen och trött efter en aktiv dag. Gjorde som sagt ett försök på klättringen upp till Ristis, vilket är en sträcka på 9,5km och 650fhm. Jag lyckades tryckte dit med en personbästa på 35min där jag tidigare har legat mellan 42-45min. Har väl aldrig riktigt blåkört sträckan tidigare men denna gång försökte jag verkligen pressa fullt ut vilket gav resultat. Är verkligen ett roligt phykologiskt spel med sig själv då man pressar sig på gränsen, hade väl tankar på att bryta varannan minut men lyckades bita ihop och fullfölja. Kan nog inte ens föreställa mig hur jobbigt psykiskt det måste vara att hålla på med en konditionsidrott där man alltid tänjer gränserna.


Uppe och gör segertecknet över mållinjen