Vila och 1000 armhävningar!

Idag blev det vila från åkningen. Vädret var fint när man vakna men dom hade inte kunnat öppnat upp backen för träning idag då det inte frusit tillräckligt under natten. Så det visade sig att tränarna tog ett rutinerat beslut igår.

Var på ranchen och slog lite bollar med André och Andy under förmiddagen, var kul och nyttigt då jag fick några fina tips av Andy.

Efter sedan ha tillbringat resten av dagen i sängen kände jag att det var dags att aktivera sig, stretch och rörlighet.


Trilla även dit på en armhävnings utmaning. Har alltid velat testa göra 1000st, men aldrig orkat att testa. Men efter att det rullat på fint dom första seten så gick jag för det. Är jobbigare en man tror och det gäller att disponera det väl för det är lätt att bränna sig.

Här är min rad, jag öppna upp med 500st första 30 min och körde sedan 30 min vila och fysfika, avsluta sedan med sista 500 på 30 min. Så 1h 30min. Borde kanske kört kortare vila. Testa! Man blir ganska sliten i armarna=)