Läger två avklarat

Kom just fram till Engelberg efter ha kört ett sista pass i Saas-Fee under morgonen. Idag var nästan lägrets bästa dag. Vi har verkligen haft ett riktigt bra läger, vilket känns skönt. Det gäller att ha lite tur med vädret nu i början för att slippa allt för många inställda dagar, hoppas det fortsätter så. Är hyfast nöjd med åkningen jag presterat i Saas-Fee och känner att jag har bra koll på vad jag måste jobba vidare med kommande läger.

Nu är planen att vila någon timme och sedan plocka Matilda som kommer från Zurich runt 19-tiden. Sedan bär det av ner till Monaco. Ska bli skönt att komma ner dit och vila upp sig några dagar med sol och bad.


Stanna till i Stans och körde en Kebab till lunch, lika god som alltid.

Bloggposition och snart en powernap.

Känns lite segt att sova nu då det är superfitn väder ute, sommaren är äntligen här om något anningen försenad, men gäller att vila om jag ska orka köra ikväll.