Cykling

Har mest legat och slappat i soffan idag och kört igenom 7 episoder av nya Entourage, riktigt slappt men skönt. Skött upp dagens träning så långt jag kunde men drog till sist ut på lite cykling senare under eftermiddagen. Bra runda med mycket höjdstigning och mycket laktat.


Som sagt mycket laktat, va nere för räkning på toppen. Planen var att köra på ett ganska hårt pass, men inte rekordfart, dock kändes det bra i början och jag valde att gå för det.

Missa dock med 1 minut vilket jag inte fattar, tyckte jag attackera hårt. Analysen är dock att jag stod upp och körde för mycket, mer en jag brukar och blev trött och tappa fart. Jaja, hade ju inte hunnit fokusera innan då det inte var bestämt.

Använde mina Craft ben och armvärmare för första gången, riktigt sköna och gillar min helsvarta outfit.

Bra fart nedför