Söndagsmiddag

Efter att ha legat näst intill still på soffan senaste två dagarna kände jag att energin började komma tillbaka under eftermiddagen, så drog iväg till gymet med Matilda och körde av ett kortare benpass vilket var riktigt skönt, kände mig betydligt fräschare efteråt. Nu är det ner på sparlåga igen och ta en lugn kväll.

Var precis nere i Luzern och släppte Matilda som ska vidare till Zurich och Stockholm för lite jobb i veckan. Hade varit kul att hänga på, saknar Stockholm lite.

Men drog tillbaka upp mot Engelberg med ett snabbt stopp i Stans för en god söndagsmiddag. Dock känns det inge bra när killen i kiosken kalla mig nåt i stil med ”tjena polarn”, trevligt, men riktigt så ofta äter jag faktiskt inte där.


Plocka just fram en Ben&Jerrys , kollar sporten och njuter av att blåränderna äntligen kunde fixa 3 poäng.