Dopingkontroll!

.
Vakna upp och gick till frukosten och såg genast att det var monligt ute. Går inte att komma ifrån att första tanken som slår en är, åh fan det skulle va skön med inställt och lite vila. Svårt att tänka annorlunda när klockan är 06.00 och man är grymt nyvaken och bara vill sova. Den där lilla förhoppningen om inställt är svår att bli av med även fast man självklart alltid vill upp och åka.

Idag visade det sig dock bara vara ett litet lock som låg över byn och det blev en till grym dag.

Morgonövningar för att främst värma upp ryggen. Inte kul, men nödvändigt.

Hela damlaget är här också, från juniorer till WC, vilket är kul. Här i lite uppvärmning.

Jag och Andre har fått låna Mario Matts service senaste två lägrena, då våran är hemma för att få tillökning i familjen. Markus gör ett bra jobb han också.

Ska ha en batalj med tränarna i fotbollstennis senare idag, dom lyckades faktiskt vinna föregående match så idag gäller det att visa vart skåpet ska stå.

Vi åkte just på en dopingkontroll på hela gänget när vi kom ner från backen, jag hade just dragit i mig det sista ut vattenflaska på vägen ner och kunde lätt och smidigt avklara provet på 10-15 min. Annars jobbigt att behöva sitta och vänta med dom någon timme. Var svenska RF som hade skickat dom och ville checka av oss. Alltid bra att dom tittar förbi då och då, dock inget blodtest vilket jag hört att dom börjat köra med mycket på sistone. Dagens kontrollant var hård, var ner med byxorna till knävecket och sedan snurra ett varv som gällde. Känner sig inte mega tuff att pissa med byxorna i knävecket=)