GS form!

Idag var det GS som gällde för min del och jag var riktigt sugen att ta vid där jag slutade i Zermatt, där det fanns vissa positiva tendenser i åkningen. Det blev en riktigt rolig dag och jag känner mig nöjd med åkningen jag prestera. Allt känns mycket lättare jämför med fjolåret. Känns som vi har riktigt bra material även på GS sidan nu, skidorna går fint och framför allt enklare. Har även vinklat fram pjäxorna lite för att kunna få lite bättre kontakt fram i plösen och inte få så raka underben vilket underlättar. Hade planerat in vilodag imorgon, men då vädret ser ganska dåligt ut för helgen från imorgon lunch kommer jag försöka trycka på en dag till med åkning. Förhoppningsvis håller sig vädret ok under morgonen.


Andre var nere för räkning idag efter en oskön grensling i en vertikal. Ni som minns vad Lara Gut gjorde under kombislalomen i VM, typ så. Andre är dock en hård jäkel och verkar vara fit for fight igen.

Assunto, chefen för pjäxorna, är här och hjälper oss med set upen. Här kittar han lite med Antons pjäxor.

Tar det ganska lugnt med fysen under lägrena när vi är på så här hög höjd. Kroppen blir sliten av åkningen, så är mer 30-40 min ursköljning som gäller.

Idag blev jag dock tvungen att känna lite på hantlarna också, kände att jag behövde få lite tryck i bicarna för att åka bättre imorgon. Var lite långsam i starten idag=)

Och streching, Matts har visat mig lite av en ny favoritövning där man växlar spagat från höger till vänster med samma position på händerna. I växlingen känns det som höften öppnar upp sig riktigt fint.