Rutinerat beslut!

Blev ett lyckat beslut att skjuta fram vilodagen till imorgon. Vädret höll sig ok och jag kunde få ut en till fin storslalom dag. Nu känner jag mig dock ganska trött i kroppen så ska bli skönt att få vila upp sig. Först ska jag dock försöka klara av ett benpass efter lunch innan vilan kan börja.

Molnen låg farligt nära när man vakna imorse, så undra ett tag ifall jag gått upp i onödan.

Är inte ofta man är uppe och åker i Saas-Fee och det är moln. Det klarnade dock upp ju längre träningen gick, så fick lite sköna soltimmar idag cokså.

Dagens frukost. Är inte alltid så lätt att få i sig frukosten så tidigt på morgonen.

För alla er som läst Hans Guidelines for Ski Racing, så stämmer inte riktigt allt. Gummisnoddar är överskattat! Jag hatar och kommer aldrig använda gummisnoddar upp till backen då det endast har negativ effekt. Skidorna sitter sämre ihop och har lättare att glida mot varandra. Jag har tydligt sagt det till vår serviceman om denna sak. Vår tillfälliga serviceman har dock svårt att förstå, så jag får nu plocka bort dom varje morgon.

Sen har Hans rätt i många andra saker, som att Turtle Neck i hör hemma inom racing och jag förstår inte hur vissa damer envisa med att använda dom. Det är nackskott på att använda Turtle Neck!