Julklappar!

Fan! Mina planer sket sig lite igår. Hade lyckats kolla lite fel på flygbiljetter och hela tiden trott att jag skulle landa 18.10, det var dock min tur biljett till Zurich 26 april som jag gjorde det. På retur biljetten igår så visade det sig att jag landa 18.55+ lite förseningar. Även fast Matilda var ute och hämta mig på Arlanda, gick det inte riktigt att hinna till matchen. Sjukt besviken, men vad gör det när det ändå blev 3 poäng. Skönt att vakna upp Bäst i Stan och kunna gå rakryggad ut på stan idag=)

Fick lite presenter när jag landa på Arlanda igår, lite av årets nya kläder från förbundet. Vi har tydligen slutat få väskor, så i år kommer jag resa runt i soppsäckar.

Av de som låg i säcken tycker jag kläderna från nya sponsorn Under Armour är mest spännande. Ska bli kul att testa deras grejer.

Hade även ett annat roligt packet som vänta på mig.

Som innehöll lite småt och gott, bland annat en ny cykeldator från Garmin som ska bli kul att testa. Lägg även märket till chins stången där bak. En portabel chinsstång, nu tar vi det till nästa nivå, 30 nästa!