Skitdag delux!

Idag har det varit en riktig skitdag delux och allt fel är ett jäv..a objektiv. Dagen började fint med en skön härlig frukost och ett besked att mitt nya 30 objektiv var redo att hämtas. Så drog ner mot Luzern för hämtning.

Men fastnade i bilkö i någon timme innan första avfarten dök upp och jag kunde vända tillbaka.

Hitta lite fina alternativa vägar

Och ett stort köttspett+ en korv att trösta mig med.

Efter lite mat gick jag på ett andra försök via lite småvägar och köksvägen in i Luzern.

4 timmar senare var jag tillslut hemma och fick öppna upp packetet, då visade det sig att jag lyckats med bedriften att beställa sigma modellen och inte den för Canon. Jag lovar, I was totally klicking out…

Drog iväg på lite träning med Matilda istället för att glömma det hela.

30min jogg och sedan 30 min cykel, innan lite core och strech.


Bra peppning i brutalbänken!