Tidtagning!

Första dagen på tid för säsongen, har försökt tagit det lite lugnare på den fronten i år, då det känns som det är lätt att bränna sig om man ligger och kör 120% hela hösten. Jämfört med förra säsongen då jag nästan rulla igång första lägret med tid har jag nu väntat fram tills nu och försökt fokusera mer på tekniken. Nu är det dock dags att växla upp i tempo och utmana sig lite mer.

Dagens träning var ett steg framåt mot igår, men fortfarande inte riktigt nöjd med känslan på snön och kanske för att jag var lite efter Jens och Andre som åkte snabbt idag. Ändå kul att börja matcha lite tider igen.Uffe sköter tidtagningen och Mario fixar skidorna. Är lite mycket smågrus i backen, så skidorna måste fixas mellan varje åk.

Svt är här och idag punktmarkera dom Jens lite, här en ganska oskön kameravinkel mitt i synfältet.