Karriärsbetting!

Tävlingen! Har kommit in många bra förslag, några som är riktigt nära men där det fortfarande finns läge att klämma sig före. Ska försöka sammanställa resultaten imorgon kväll, så låter tävlingen vara öppen fram tills dess.

Idag var det tillbaka på med GS laggen som gällde och försöka hitta tillbaka till den fina åkning som jag avslutade med i Saas-Fee. Jag hade även mycket att bevisa då jag försöker köra till mig en plats till Söldenkvalet under nästa läger. I Saas-Fee tog jag mig en bit närmare den platsen då jag lyckades hålla bra rygg på Matts en träning. Till råga på denna press körde jag även ett roligt och jobbigt bett med Jens då vi kom fram till att nästkommande GS träningar är ganska avgörande för vart årets GS säsong ska ta vägen, ner i papperskorgen eller kval till Sölden mm. Sämst av oss idag skulle bli tvungen att avsluta sin GS karriär, inget viktigare en så=) Så det var på blodigt allvar där ute för våran del. Efter några åk och en jämn kamp lyckades jag stå som segrare,(det behövdes efter att ha förlorat en jämn kamp mot honom på slalom laggen igår)… men då kliver Jens serviceman in och tar på sig förlusten då han tydligen plockat med fel skidor upp=) Så det sluta med att både han och jag nog kommer bli kvar på GS skidorna någon vecka till med målet satt på kvalet till Sölden.

Vilket fall var det en bra träning med roligt skämtful stämning. Är kul att åka GS igen, jag känner att jag börjar lite på grejerna mer och mer och jag kan för första gången på länge känna att jag kan börja kriga på laggen för att hela tiden försöka åka snabbare och inte bara hålla mig levande i banan. Nytt försök imorgon!

Tycker André ser ut att köra riktigt fint på GS laggen, känns som det skulle kunna lossna bra för honom även där i år, kom ihåg vem som sa det! Idag lyckades han dock bocka av några för många DNS och han såg lite besviken ut nere i målet.

Själv kände jag mig nöjd med det jag prestera och kunde bjuda på ett litet segertecken=)

Anja kör intervju framför 4:ans kamera.

Hans gör sig redo för lite action framför kameran efter lunch.

Blev snowracer-action för Cloettas reklam.

Jag är nöjd efter att ha få poserat med Expressen, men mest nöjd med tidningsvalet dom tagit med till fotningen. Hoppas jag inte sprang runt med den där stig-helmer tofsen på fler bilder, tabbe i sånt fall=)