Sista dagen i Mölltal

Nu är det slut på energi i Hargins kropp(gillar att prata om mig själv i tredje person, borde nog göra det mer). Har varit 5 riktigt bra dagar här i Mölltal och även långa dagar då vi jobbat på hårt med fotograferingen under eftermidddagarna senaste tre dagarna. Det tar på krafterna och nu behövs det en vilodag. Planen är vila imorgon och under eftermiddagen åka bort till Hintertux och fortsätta lägret där några dagar.

Körde bara på 4 åk Gs idag, kände att det fick räcka och var nöjd med åkningen. Inte helt lätt då det kommit fram en del glaciäris på stora delar. Extra skönt att va klar för dagen och man vet att det står en vilodag för dörren=9

Jag och Anton i våra nya Under Armour underställ, fräscht! Nicke i bakgrunden som varit med och dokumenterat träningsdagarna här i Mölltal. Ska bli kul att se vad han får ihop.

Här snålades det inte med solkräm och lagom brysk behandling.

Dags för middag och sedan tänkte jag försöka sammanställa svaren och publicera resultatet på tävlingen.