26ÅR!

Fyller 26 idag. Shit, mer en halvvägs till 30, det börjar rulla iväg=) Har haft en trevlig dag i Monaco med lite roliga och otroligt dumma ideér.

Jag har försökt sälja Porschen senaste månaden men utan att det hänt något, vilket jag tycker är frustrerande. Jag brås väl på någon i familjen, när man bestämt sig för något så vill jag väldigt gärna att allt ska ske fort. Så kollade på två backup planer idag ifall det dröjer länge till. Är lite annan mentalitet här nere när man glider in som 26åring, inga problem med en testkörning. Utan ID koll langa både över nycklarna och tipsa bara om att inte vara allt för tung på gasen då det tydligen var mycket poliser ute.

Nu laddar jag och Matilda för en fin födelsedagsmiddag ute.

Började dagen med en grym frukostbuffé på hotel Le Meridien.

Provkörning av Maserati, en drömbil sedan länge som jag är grymt glad att äntligen få testköra. Sjukt nice ljud och mycket karbon, like!

Maserati GT S MC line, Sjukt snygg! En av mina favoritbilar. Bilhandlarna var dock ärlig och avrådde mig för att använda som vinterbil.

Kylde av tankarna och njöt av en bra lunch upe på taket av Fairmont. Riktigt bra beef tartare.


Vidare till nästa biltest, Panameran, som jag länge också velat testa. Vad säger man, sjukt fet! Vore ju den perfekta bilen då skidorna, cykel och nästan allt man vill ha med får plats inne.

Kolla även en nyare 4S där jag fick höra en rolig historia om. Som dom sa, ”En av våra bästa kunder köpte denna för någon vecka sedan och plocka ut den, dock krascha han framskärmen efter 5km och kom direkt tillbaka och ville sälja den. Kändes inge bra, jag köper en Turbo S istället”. 5km senare var priset nu sänkt med 20,000€.