Översvämning

Har snöat riktigt mycket i Engelberg under helgen och när nederbörden idag övergick till regn upp till 3000m blev det lite kaos i byn. Allt smältvatten och nederbörd skapa ganska stora översvämningar som brandkåren fick jobba hårt med att kontrollera.

Var iväg på gymet och sprang intervaller då Matilda ringde och sa att det var läge att dra hem, vattnet var nära att gå ner i källaren, så fick tömma källaren på saker och även läge att flytta bilen ur garaget.

Så här såg det ut utanför

Men dom gjorde ett bra jobb med att hålla borta vattnet från huset.

Dalstationen på andra sidan huset hade det lite tuffare och fylldes med vatten.

Var borta och hjälpte nån bonde med att leda om lite vatten.

Som tur var sluta det regna runt lunch och allt lugna då fort ner sig. Så under kvällen kunde man slappna av och dra iväg på gymet igen.

A1 cykel 60min