Kvalform!

Visade fin kvalform uppe i backen idag och satte några snabba åk, skulle precis skriva att jag var snabbast och vräka på med superlativ för det var länge sedan jag vann en GS träning, men då visade det sig att jag gav mig nåt åk för tidigt och Mackan tog hem träningen i sista åket. Surt men ändå en bra träning. Är lite svåra förhållanden där uppe och inte helt lättåkt. Hade lite problem i början av träningen idag också, men efter lite justeringar blev allt mycket lättare.


Bäcken gör sig redo för dagens första åk.

Är ett stort gäng, både EC och WC grabbar är här, sen är även Östersund skidhögskola här med några grabbar. Riktigt kul att se hela gänget.

Under uppvärmningen kände jag att det var sjukt aggresivt och hade lite problem, 3 lager med silvertejp(svart) gjorde dock susen. Jag har typ aldrig använt tejp tidigare då jag tycker man ska anpassa sig själv till snön, men det funkar ju faktiskt så det är något jag tror jag måste bli bättre på. Inte just att använda tejp men att anpassa setupen på skidor och pjäxor efter hur snöförhållandena är. Måste kanske kunna känna under besiktningen och sedan göra småjusteringar för att alltid ha 100% setup.

Lite löst första käpparna då det drivit in kanonsnö, men annars hyfsat underlag.