Mölltal check!

Sista dagen med träning i Mölltal för i år, förhoppningsvis. Nu är det två dagar vila och sedan över till Sölden för någon dag inåkning på GS laggen. Sen hoppas vi att nästa läger kan läggas uppe i Sverige, vore riktigt skönt att slippa glaciärträningen ett tag.

Annars har årets försäsong varit helt grym, vilken sjukt bra höst vi haft hittills. Hade några dåliga dagar första lägret då vi ändå körde på och sedan en inställd dag andra lägret i Saas Fee, men sen har vi typ kunnat åka alla planerade dagar vad jag minns. Det är nästan något rekord för min del, har ju nästan blivit för mycket åkning. Räkna lite snabbt och tror jag gått ihop 37dagar på skidor sen vi börja i slutet av Juli. Ända vi kanske har saknat hittills är riktigt isiga förhållanden, men det hinner vi med längre fram uppe i Sverige. Skön för kroppen med lite skonsammare underlag och inte bara is från dag ett.

Lite test av skidor idag. Fick ut lite nyttig info om två olika modeller.

Axel in action

Tränarteamet med Marko, Oscar och Larry såg nöjda ut på tränarhyllan.

På väg ner i tåget, vissa tröttare än andra

Kom just hem från gymet och ett bra benpass, vi körde faktiskt ganska hårt, sjukt hårt… Något vissa Finnar inte verkar ha samma uppfattning om. Såg nämligen denna film som finska grabbarna gjort.