Sölden warmup

Var uppe och rörde igång mig med några åk i kylskåpet under förmiddagen, lika kallt som vanligt där uppe. Nu ska jag iväg på ett FIS-möte där dom bjudit in alla åkare för att diskutera dom nya idiotiska reglerna. Hoppas det blir lite bra debatt. Hörde att det började bra redan igår då Bode och Head ägaren Johan Eliasch körde över nya reglerna under Head presskonferensen.
Racebacken såg riktigt fin ut. Kankse svårt att se, men trycker på bra där uppe i branten.

Ser fint ut på toppen, men rycktet gick att det är sjukt isigt under. Där av ställdes damernas hangåkning in idag då dom var rädda att det skulle bli för isigt med så många i backen som åkte bort snön på toppen dagen innan race. Vi får se.

Körde en snabb photoshoot med Nodrica, Jag, Andre och Felix.

Felix som är ny i Nordicateamet i år.

Såg denna broschyr från Nordica och att dom använt min bild på Andre utan att fråga. Kul, men undra vart jag ska skicka fakturan=)