Hangåkning

Tog en lugn förmiddag och kollade damernas förstaåk innan vi strax efter lunch drog upp i backen för lite hangåkning. Hangåkningen var lika rolig och även lika livsfarlig som vanlig. Släpp iväg 70-80 racers samtidigt ner i en backe så blir det typ ett chinese downhill.

På slalomtouren brukar jag alltid hålla mig i täten när startsignalen går för att ha så fritt som möjligt i backen, brukar dock ha lite svårt med att hålla Ligety bakom mig då han gillar samma taktik och knappt tar en sväng. Idag höll jag mig även framme i täten men våga inte riktigt ta för mig lika mycket då GS touren inte känns lika hemma. Släppte iväg några av storgrabbarna innan jag tog för mig. Sen var det full fart med noll sikt ner i branten, då dom grabbar som dragit innan sladdat upp en skön snörök ner i branten. Låg i rygg på Janka och fick smaka på hans högersprut upp i ansiktet varannan sväng. Att stanna är det inte tal om, då ingen bakom skulle se att man gjorde det.