Svår men rolig premiär!

Ojojoj, vad ska jag säga om dagens race, tror jag kan sammanfatta det med orden, sjukt jävla svårt. Presterade inget höjdaråk, utan fick en rejäll käftsmäll och fick kriga utan dess like. Var länge sedan jag åkte något sådan tufft, vilket även var lite roligt. Även om jag var skapligt trött vid målgången och kände att det inte var särskilt snabbt, så skrattade jag och var ganska glad med att ha överlevt hela vägen ner. Tycker det var sjukt kul och lärorikt att genomföra dagens race, men fick väl insikten förutom att det är läge att förbättra GS ranking att jag har en del kvar att jobba på i GS innan jag är redo för kval.

Dagens höjdpunk förutom att se Ligety och Pinturault döda branten, var att se Myhrer klättra från startnr 55 till plats 15. Han visa samma fina åkning som han kört på senaste träningar. Starkt jobbat och även viktigt för laget då jag tror att det innebär en till plats i GS. Viktigt att fler kan få chansen så att det kanske börjar trilla på bättre resultat även där.

Två bilder tagna från Zoom-agency

Ligety fortsätter sin GS dominas, han är helt sjukt stark.

Pinturault körde på helt sjukt bra idag, imponerande att se denna unga kille köra helt respektlös.

Nr 73 var ingen höjdare idag, men fett med en Sölden bib i samlingen=)

Larry ratta på storcraftern snabbt och stabilt på väg mot Zurich efter racet.

Han var även väldigt mån om att ha bildbevis när han stekte förbi lambon=)