The Sunny Side

Fick igår möjlighet att se nya Free Radicals filmen The Sunny Side där jag är med i en del.

Kul att äntligen få se materialet, har varit lite nervös över hur det skulle se ut och har gått runt och tänkt att ”fan jag skulle nog laddat på lite hårdare ändå”. Nu såg dock delen bra ut och jag är nöjd med resultatet, bra fart och flyt, långa åk och även någon ok stor klippa. Minns att jag blev förvånad över storleken på sista klippan i filmen när jag kom över kanten och tänkte, men fy i helvete, men stomp var bara ända alternativet då jag blivit tillsagd av guiden innan att det fanns risk att sluttningen kunde släppa vid landningen.

Hade sjukt flyt under inspelningen och tror jag maxa vad jag kunde få ut under dom 5 dagar jag filmade. Känner mig lite stolt över att få ha en liten del i filmen och även sugen på mer till i vår…

Jag tror ni kan hitta filmen i nästa nummer av Åka Skidor och senare om jag inte har helt fel, online på freeride.se.

Ett dåligt skärmdump på sista klippan i min del, lätt ett nytt PB i höjd. Sånt här är inge bra att tränarna ser, då dom inte riktigt fattar vad jag gör på fritiden=)