Segstartad

Jag överlevde mardrömsresan igår, men det var precis. Om jag inte hade haft vissa av grabbarnas utrustning i bussen hade jag stannat på första bästa hotell och sovit, men fick kriga på och rulla in i Mölltal strax efter 12 i natt. Därav lite småtrött och segstartad uppe i backen imorse. 9 timmar i buss är inget segerrecept. Fick ändå ut ett ganska bra slalompass. Mölltal är annars totalt invaderat av människor, har aldrig sett så här mycket folk uppe på glaciären, sjukt jobbigt och mycket trängsel i liftarna vilket tar mycket onödig energi.

Meningen var egentligen att vi skulle vara uppe i Sverige och träna nu, men det milda vädret har gjort att vi blivit tvungen till att köra vidare här nere. Riktigt tråkigt, hade verkligen längtat upp till Sverige och Gällivare. Var även ganska glad att vara klar med Mölltal och glaciärträningen för denna säsong, men blev tydligen ett till läger här. Är ganska svårt med plats runt om glaciärerna just nu och det är här i Mölltal vi har den bästa prioriteten och kan få bäst träningsförutsättningar, så är bara gilla läget.

Redbull i mängder igår.

Fick finbesök igår och blev tvungen att lägga lite pengar i fortkörningspoten. Gillar ändå Österrike, ok priser. 250Euro för 50+ är ok.

Härligt att mötas av detta imorse. Svårt att klaga även om man är lite trött.

Galet med skidor uppe på toppen.

Här är en liten film som Nicke Jacobsson gjorde här i Mölltal för ett par veckor sedan.