Levirace inställt???

Ännu en slalomdag avklarad uppe på Mölltalglaciären. Vet inte vad jag ska säga riktigt men energin och peppet börjar ta slut på det här stället. Vi har dock tillgång att träna i än annan backe en vad vi brukar, den mytomspunna nr 8 backen, eller Levihanget som den kallas.
Åkningen då? Jag har på slutet inte känt mig helt toppen nöjd med åkningen, tycker att allt stämmer hyfsat bra men att jag saknar det lilla extra klippet i åkningen. Idag fick jag dock avsluta träningen med med ett sånt åk som jag vill ha mer av och jag va snabbast på dagens träning. Hoppas jag kan fortsätta så imorgon.

Galet med folk imorse pga någon helgdag. Ingen lek att ta sig upp med tåget bland allt folk, allt annat än glamoröst.
Leviracet och slalompremiären närmar sig med stormsteg, men det ser tyvärr inte så bra ut för tillfället med snöläget där uppe. Imorgon ska FIS undersöka backen och ta beslut, men ryktet säger att dom nog kommer skjuta på beslutet någon dag framåt. Allt detta skapar ganska mycket omstruktureringar i planeringen och ingen vet riktigt vad som händer. Är bara hålla tummarna att det blir race, för jag börjar känna mig nöjd med att träna. Nu vill jag tävla!

Två små snöfläckar är det som finns i Levi idag, inte helt lovande. Ändå ganska kul att FIS ska köra backkontroll imorgon, undra vad dom tycker. Fint gräs!

Prognosen ser väl inte heller helt lovande ut.