Frustration

Vi hade det riktigt tufft och svåråkt idag. Jag kunde inte riktigt leverera lika bra åkning som i slutet av gårdagens träning, riktigt frustrerande. Förutom att backen är ganska svår så har vi också en stor blandning i underlaget mellan delvis lite is men mest superaggresiv hård snö som gör att det är svårt att få skidorna att gå rent. Är egentligen inge fel på hur jag åker, mer att hitta en set up som inte blir för extrem så man kan behärska det. Trodde jag hitta det igår men tydligen inte. När man pratar med resten av gubbarna så har vi väl alla samma problem, så inget att lägga för mycket energi på, för det är långt ifrån normala raceförhållanden. Blir helt annorlunda snö så här högt upp på glaciärerna.

Nöjd och glad på väg ner.

Så sjukt fint nere nere vid sjön på morognen.Nedre delan av träningsbacken, trycker på riktigt bra.

Och här övre delen som är lite lättare.

Vår serviceman har lite att göra på eftermiddagarna nu. Jag testa runt på 4 och Andre 3 lagg under dagens träning.