Tack och adjö Mölltal

Fick avsluta med en bra dag här i Mölltal vilket känns riktigt skönt. Tränarna var ute med slangen igår vilket gjorde det riktigt hårt och fint till idag. Idag kändes allt som det skulle igen. Nu dra jag upp till Stockholm några dagar, dock fick jag just veta att 17 flighten från Munchen blev inställd och det får blir 20 flighten med mellandning i Köpenhamn istället, segt!

Idag kom även beskedet att Leviracet är inställt. Riktigt tråkigt då det är ett av mina favoritrace. Tycker backen där passar mig perfekt. På söndag kommer besked om dom kommer kunna flytta tävlingen och sätta in någon den här nere i alperna närmsta tiden istället. Hoppas det, för det vore kul att dra igång och tävla.


Hade sällskap på dagen träning av Rainer Schönfelder, gamla slalomkungen som haft lite problem senaste säsongerna. Har nu bytt till Völkl skidor och ser ut att åka helt ok igen. Gillar annars hans nya outfit. Ska bli kul att se om han kommer tävla i slalombyxorna och främst mössan över hjälmen.


Skönt att se Mölltal gletscher express försvinna i backspegeln. Nu är det nog för denna säsong här och denna gång menar jag allvar. Jag sa det ju även efter förra lägret. Haft en väldigt bra höst här, men är viktigt med miljöomyte för ny energi. Ett 9-5 jobb på samma kontor är alltså inget för mig=)