Benpass

Var iväg på ett benpass på Sats Alvik under förmiddagen. Benpasset gick bra och jag kände mig hyfsat fräsch. För att vila ryggen lite nu under perioden vi inte står på skidor, så försöker jag hålla passen ganska enkla och inte för mycket med övningar med stång och belastning på axlarna. Förutom uppvärmning, lite överkropp och core körde jag endast på med 3 benövningar. Enbensböj, benspark och lårcurl.

Enbensböj i smith, 8/per ben x4

Benspark 10×3

Lårcurl 8×3

Jag och Matilda var med i DN Vinterguide härom veckan, såg reportaget nu.

Är min bild på Matilda så är mest nöjd med att jag fått bilder publicerade i DN för första gången. Dock utan vidare cred då det endast står Foto:Matilda Rapaport by MH.

Och öven detta porträtt på Matilda är från mig. När man har varit publicerad i DN måste man nästan börja kunna ta betalt för bilder va=)