Stockholm

Sjukt skönt att va uppe i Stockholm. Igår rullade dagen på i ett med allt från träning, klippning, stöd-shopper till Matilda och en riktigt trevlig AW och middag med ett gäng kompisar. Jag har väl rätt att kalla det After Work då jag kom direkt från gymet=) Ska just dra iväg på lite träning på Sats, har ett provträningskort för en vecka så ska försöka testa av lite olika Satsgym. Gårdagens lokal vid höttorget tyckte jag var ganska tråkig.

Hade en ganska jobbig resa hem i förrgår, mycket förseningar och inställda flyg från Munchen. Stötte på min bloggfiende på freeride, Johan Jonsson, som försökte och även lyckades lirka sig förbi alla köer. Har väl nåt world wide ultra vip North Face kort.

Dimma och en mystisk vinge

Lunch på Bianchi Cafe igår, första gången jag testa lunchen där. Riktigt fin Italiensk buffe och härlig känsla att ha en 100.000 sek hoj ovanför huvudet.

Matilda leta balklänning igår till sin diplomandbal på fredag. Var inne i en secondhandbutik som var den mest klaustrofobiska butik jag någonsin har sett. Jag klara 1 min innan jag blev tvungen att vika mig.

Så gick ut och körde en photosession istället, nedan följer lite sköna bilder.