Stubai

Fick en liten mjukstart i Stubai idag, sovmorgon och sena träningspasset vilket kändes skönt. Planen var att köra GS med Österrikiske damerna, men dom hade tydligen gjort en snabbändring i programmet och var klara med träningen när jag kom upp. Så fick styra om lite för att komma in någonstans, alltså jag styrde ingenting utan självklart tränarna som fick styra=) Lösningen blev att ta över Östersunds-gymnasiets bana när dom var på lunch. Underlaget kanske inte var någon höjdare där, men perfekt träning för att få lite känsla på laggen och hitta rätt i tajmingen med lite spår och mjukt. Inte så kul, men grymt nyttig träning!

Har varit några dagar med dåligt väder i Stubai, men lagom tills jag kom ner igen blev det självklart sol igen.

Med tanke på värmen nere i dalen var jag förvånad av hur mycket snö det var där uppe.

Grymt snällt av Östersund att låna ut sin bana under en timme…. Om ni tycker det ser platt ut, så har ni helt rätt.

Senaste två resorna har jag fått bränna runt med detta fordon, måste nog va lite snäll mot tränarna igen så jag får tillbaka min Q5 eller A6. Men är ju också ganska coolt att ha stor bil och den här är ju förbannat stor.

Flygplansvye