Österrikare=modelejon…Not!

Hade en lite roligare dag uppe i backen idag. Jag och Matts fick göra sällskap med svenska tjejerna och även Jon som också är här i Stubai. Bra gäng och rolig träning. Underlaget var till en början bra och skönt men visade sig sedan inte hålla allt för bra. Jag lyckades dock lotta till mig ett bra nr i första åket och kunde där sätta dagens snabbaste tid, vilket alltid är kul. Annars var jag imponerad av tjejerna som åkte på bra och framför allt Maria PH som körde på grymt nåt åk, snabb var hon också.

Förutom segern i backen sitter jag även med ännu mer segersötma efter en grym fotbollstennis match under eftermiddagen. Jag och Matts dödade tränarna Larry och Andy i 3 raka set. Larry tycker det är typ lika roligt att förlora som jag gör, vilket gör det ännu skönare att vinna över honom=)


Körde i en lite mer utmanande backe idag, hyfsat hang och väldigt skön snö till en början. Visade sig dock vara lite mjukt och blev ganska uppåkt snabbt.

Är ju egentligen Hans privata backe vi träna i idag, men han var snäll och lånade ut den för en träning. Han var dock uppe och checka så vi skötte oss.

Skidåkning är ju folksporten i Österrike, men dom verkar fan inte bry sig hur dom klär sig uppe i backen. Alla åker ju runt med skidkläder som det ser ut som dom ärvt i flera generationer. På väg ner idag lyckades jag bara fånga dessa sköningar.

Exempel 1

Exempel 2

Exempel 3 vilket är den bästa. Bara i denna bild kan du väl hitta ett gäng som behöver en uppryckning på klädsidan.