Vårkänsla

Kände lite skumt att att åka upp till backen idag, hade liksom svårt att se att det skulle finnas någon snö där upp då allt annat är grönt. Som tur var fanns det lite snö, även om det inte var mycket mer än nödvändigt. Dock var det grymt skönt att tillsammans med några Österrikare vara helt själva i backen. På slutet av passet när solen var framme kändes det precis som det lika gärna kunde varit slutet av April och vi höll på med sista skidtestningen för säsongen. Sjukt att det ändå är mitten av November och vintern lyser med sin frånvaro.


Inte riktigt fullbrett med snö.Det bästa är ändå att kunna åka bil upp i backen och parkera 10 m från liften. Hur skönt som helst att slippa alla gondoler, tåg som glaciärer brukar innebära.

Skidservice Mario till vänster och pjäxservice Assunto som var här och hjälpte till med lite set up idag. Tror vi kom fram till en lösning som skulle kunna hjälpa mig till en lättare åkning.