Dag två, skidtest!

Är glad att vi inte körde race i Levi enligt plan idag. Söndag den 13:e verkade inte vara min turdag. Startade upp dagens träning med att grensla första käppen på ett ganska oskönt sätt. Så är glad att jag fick göra den tabben här i det gömda och inte på WC premiären. Tror det kan se ganska roligt ut på film, i sånt fall kan jag bjuda på den senare. Annars en bra dag i backen, idag körde jag på med lite skidtest där jag testa en ny skida som jag nog kom fram till att jag inte ska åka på. Har gett dom några chanser nu utan att dom leverar tillräckligt. Har två andra modeller som funkar bättre. Dags för lite fysträning nu, core och bollspel står på schemat.

Har med min portabla chinsstång, så blir lite chins på hotellrummet. När man är uttråkad är det perfekt att hänga ut 10-15 chins. Om jag orka fortsätta så här skulle jag nog kunna bli ganska skaplig.