Ny i slalomgänget

Vi har fått tillökning i slalomgänget, är Calle Lind som senaste två lägrena fått chansen att köra med oss då det var meningen att han skulle köra Leviracet. Han har kommit in och övertygat med riktigt bra åkning och visar att han är här för att stanna. Om han fortsätter så här när racen drar igång har vi nog snart en till kille i slalomgänget som kan prestera toppresultat, kul! Tycker det är bra för gruppen att det fyller på med yngre åkare som kan utmana, inte för vi andra är särskilt gamla men det ökar konkurrensen ytterligare. Även om vi nog har tillräcklig konkurrens som det är så kryddas det till lite extra när en yngre åkare kommer in och presterar, för det är inget man vill ta spö av. Idag fick jag dock vika ner mig vilket inte gjorde mig allt för glad=) Dock ändå nöjd med dagens träning, matcha några bra tider och hade bitvis riktigt bra åkning.

Calle laddar på start

Och Calle nöjd med en bra träning där han även höll på att knipa åt sig titeln, bäst i Bersjö, Myhrer lyckades dock kontra tillbaka och behåller den ett tag till.

Hotel Pichler, en riktigt stort och bra hotell som verkligen gör att man trivs bra.

Dom bjuder på grym eftermiddags fika.

Och gratis kaffe, grymt nice!