Dagsutflykt 110mil!

Har varit på en lagom dagsutflykt idag, Engelberg-Monaco tur och retur, 110mil. Ett skönt dagsmission. Meningen med resan var att göra en liten bil transfer.

Lämna Engelberg vid 04:30 imorse. Hade en fylld termos med kaffe, så det var riktigt mysigt.


Var nere i Monaco lagom till en sen frukost. Skönt väder där nere!

Ställde in Audin där nere.

Och hämta ut Porschen som stått där nere senaste två månaderna utan att blivit såld. Kändes som en ny bil när jag hämta ut den igen. Vinterdäck på och redo för lite snö. Riktigt peppad på att få köra den igen.

Lunch och sedan rulla jag tillbaka. Planen var att stanna hela dagen, men jag kunde inte riktigt finna någon ro när jag visste att jag skulle köra senare under kvällen, så kände för att få det överstökat direkt istället.

Skönt att va tillbaka bakom denna ratt igen.

Mission complete, tillbaka i Engelberg. Allt gick väldigt smidigt! Nu är jag dock lite trött!