Ändrade planer!

Ni som läste min planering fram till årskiftet för någon vecka sedan måste undra vad jag håller på med nu. Den planeringen gick i stöpet i stort sett dagen efter jag skrev den, så allt är som vanligt. Jag kan va glad om jag vet vart jag är imorogn=) Nu är det dags för skidåkning igen, dock inge Sverige eller Norge denna gång heller. Vi håller oss kvar nere i Österrike då det tydligen ska va bästa åkningen man kan hitta nu.

Har följt utvecklingen i Trysil under veckan och det har sett ut som dom skulle hinna klart tills våran ankomst idag. Tydligen så lyckades dom inte riktigt då vi under söndagen valde att lägga om planen till Österrike.

Lugn morgon på gymet innan jag ska rulla bort till Österrike.

Ursköljning, strech men mest chill.

Har fått massa grymma produkter från Maxim som jag är väldigt nöjd med. Perfekt mess massa Protein/Energi Bars under träningarna uppe i backen.

Tycker även Electrolyt energy drycken är grym under träningar för att hålla nivån under hela träningen i backen.

Skönt att kunna blanda en protein shake direkt efter träningen, då det oftast dröjer innan man är nere på hotellet och kan få lunch i magen.