Vad hände?

Vad ska jag säga om dagen? Egentligen skulle jag bara vilja stryka den från kalendern och låtsas att den inte existerat…

Men om jag ska dra en kortfattad version så var det en riktig jäkla shit dag. Tränarna var framme med vattenslangen igår och det snålades inte med vattnet. Så när vi kom upp idag var det riktigt jäkla glatt och isigt, kryddat med att det såg ut som Ante Kostelic varit dagens bansättare. Att det sedan visade sig att det gömde sig småsten i isen gjorde inte saken lättare. För min del var det mission impossible och jag lämnade passet med självförtroendet nere vid fotknölarna och en känsla att jag helst skulle vilja strypa någon av tränarna som tack för prepareringen. Jag valde dock att avstå då jag vet att dom alltid gör sitt bästa, även om det kanske inte alltid räcker till=) Jag ska dock inte bara skylla ifrån mig, var väl även jag som inte levererade som en topp 7 slalomåkare ska göra.

Hela dagen kryddades lite extra av att storchefen tog fram motorsågen på dagens kvällsmöte, vilket nästan fick mig att koka över… Skönt med lite känslor, nu gnuggar vi vidare och hoppas på en mer lyckad dag imorgon.


Dagar som denna är man väldigt glad för att ha en grym serviceman, Mario gör ett hästjobb för att hålla skidorna i trim där uppe.


Dom ligger på med snökanonerna, så snart kan vi nog även få köra nere i botten i ”grande finale” sträckningen.

Dagens bild! Coach Larry var med oss och dunka lite överkropp på gymmet idag. Här får han hjälp att lyfta upp dom 60kg som låg på stången i bänken=)

För er som inte läser skionline.ch kan jag meddela att Zurbriggen är välkommen tillbaka till Slottet(Hotellet) i Lake Lousie, där han för ett år sedan blev utslängd ifrån under tävlingshelgen. Det står i artikeln att orsaken till detta fortfarande är oklar. Jag har dock hört ryktesvägen att det handlade om ett försök till att köra ”The Naked Man”, men jag kan inte bekräfta det=)