USA nästa?

Dagens åkning var ett steg i rätt riktning och idag var man i alla fall med i matchen. Känns även som jag kommer kunna undvika en utskällning pga dålig åkning på dagens möte , skönt…

Igår la vi en ny plannering för kommande veckor fram till Jul. När man väl trodde att man hade allt klart, så började ryktet igår kväll spridas att FIS funderar på att flytta Val d isere racet till Aspen eller Beaver Creek samma datum. Går även rykten om att Reiteralm skulle va sugna på att ta över racet om det skulle bli inställt. Hoppas på lite besked närmsta dagarna och håller även tummarna för att det blir USA nästa. Vore nice att få komma över dit, perfekt för julshoppingen och en uppfräschning av kameraväskan=)
Härligt va? Inte alls så isigt. Idag fick jag rulla runt på 5 par skidor för att man skulle ha fräscha lagg.

Österrike körde kval bredvid oss. Hörde dock inga resultat.