Schladming

Idag fick vi chans att köra en träning i Schladmings racehang vilket är toppen då det är många viktiga race som kommer vara här närmsta året. Årets nightrace, WC-final och nästa års VM. Jag älskar Schladming och jag får rysningar när jag tänker tillbaka på vinterns pallplats här.

Angående min åkning så tycker jag det känslan känns ganska bra, men det är något som gör att jag inte hittar någon riktig toppfart för tillfället. Är något i set-upen som blockerar mig att kunna skicka i den riktiga raceväxeln. Jag måste fundera lite på vad det kan vara, men inget att stressa upp sig över ännu.

Dagens träning började dock så där, var nere på knockout redan i första åket av en otrevlig käftsmäll av en käpp. Hur det känns? Be någon ta en käpp och smäll över ansiktet så hårt han kan, typ så skönt är det=) Kan nog bli en bra blåklocka.


Dom bygger en hel del i målområdet inför kommande tävlingar. Ska tydligen bli någon häftig båge över målgången med riktiga VIP-gäster.

Även en ny sittlift direkt till slalomstart vilket är riktigt nice.