Radarkontroll!

Är framme i Engelberg efter första ha tränat i Schladming under förmiddagen och sedan rest över till Engelberg under eftermiddagen. Jag har dock lite oflyt med polisen för tillfället och hamnade än en gång under radarn. Riktigt segt.

Dom tog mig tydligen på kamera i en tunnel och sedan väntade några km bort, spark under bältet! Till råge på detta hade tydligen även motorvägs- vinjetten gått ut på bilen den 27 Nov. Är dock nöjd att jag fick komma hem, var ett tag då polisen prata om att jag skulle bli tvungen att lämna bilen och ta mig vidare på annat sätt om jag inte hade någon annan som kunde köra vidare bilen. Detta efter att jag varit på väg att neka och bett om att få se bilden från kameran. Så ändrade dock taktik snabbt och spelade good guy, erkände, betala och flydde fältet fortast möjliga.


Slutnotan denna gång blev 360Euro. Startbudet var dock betydligt högre, 500Euro+100 i böter för Vinjetten. Så är nöjd med nästan en halvering.