Snötest och nya lagg!

Första träningspasset här i USA. Spännande att få komma ut och känna på snön, bara att hålla tummarna att det skulle kännas bra för annars har man inte mycket tid att få ordning på materialet inför torsdag. Hade en ganska skön träning med mjukt underlag, aningen aggressivt men ändå en bra första känsla. Hade även ett par nya skidor jag testa för första gången idag. Har legat på fabriken under en längre tid för att få ut en special modell som jag tror mycket på, kändes bra i första testet och jag hoppas detta kan vara skidorna som ska göra att jag kan gräva guld i vinter. Hoppas även dom funkar bra så fler vill åka på ”Hargin modellen”.

Annars är det riktig vinter här, var väl en 10-15minus ute, vilket gjorde att det bet bra i kinder och tår, härligt!


Tummen upp för nya laggen!