22:a, ok men inte bra!

Då var premiären avklarad, riktigt kul dag även om den kanske inte riktigt blev vad jag hoppats. En 22:a plats är inte dåligt men inte heller bra, dock kändes åkningen stundtals riktigt bra särskilt i första åket, lite småmissar gjorde dock att dagen inte sluta där jag ville. Det bjöds idag på två riktiga ösar banor där man inte hade råd med minsta lilla miss, för då rann tiden snabbt iväg och även så placeringarna.

Första åket åkning var jag dock väldigt nöjd med förutom missen på nedre delen som kosta mycket tid. Detta byggde bra självförtroende och jag var helt säker att jag skulle kunna klättra bra i resultatlistan i andra åket. Kände dock att jag inte riktigt fick till det men tänkte ändå när jag gled över mållinjen, ”jaja jag kanske inte leder med så mycket men det där måste varit ett skapligt åk”. Istället tappa jag 10 placeringar. Tydligen många grabbar som åkte snabbare idag, attans:)

Dags att packa väskorna och drar ner till Denver och flyga tillbaka mot Europa imorgon. Har varit en rolig USA resa där jag trots en ljummen premiär åker hem med positiva känslor. Det hr kommer nog bli bra framåt.

Kul att se hur tajt det är i resultatlistan. Bara att step it up om man ska vara med där uppe.