Slö och seg

Kom just upp från källaren och en avsyning av lite gamla pjäxor. Målet var att leta reda på mina gamla sulor som jag visst skulle gömma sig där någonstans och hittade till slut vad jag leta efter. Hade först en tanke på att flyga upp till Sthlm och alpingaraget för att fixa nya sulor, bara för jag varit så nöjd med de senaste jag gjort där, men har istället bestämt att möta upp med Nordica service imorgon och fixa det.

Har varit ganska seg efter hemkomsten men börjar väl nu känna mig lite mer återhämtad. Ska försöka vakna till liv på allvar med lite träning idag. Har en fotbollsmatch inbokad med Ski Lodge gänget i eftermiddag, riktigt peppad.

Sortera igenom fjolårs pjäxorna nere i förrådet, blev lite sugen att plocka fram nåt par och testa igen. Årets pjäxor är lite annorlunda vilket jag hittills är nöjd med…

De tre sulor jag har att tillgå, årets sulor i mitten som jag lagat och höjt upp i hälen med lite tejp. De gamla till höger och till vänster en sula jag brukar ha i friåkningspjäxorna.

Är enkla conformablesulor som jag byggt på under ganska rejällt för mer stöd på insidan.

Tycker det känns lite sådär när man har en sån här lapp i väskan när man packar upp. Någon som varit inne och rotat bland kläderna.

En till cool bild från Denver som jag sköt genom vindrutan.