Tuffa förhållanden

Blev ingen höjdardag i Obereggen och jag slutade upp på en 18 plats efter två halvtama åk, dock bara 1 sec från vinnaren Thaler. Thaler som stod för en bra bedrift och klättrade från en 27:e plats till en seger i andra. Harginklass på den;) Värt att nämna är att det var riktigt tuffa förhållanden idag eller rent ut sagt katastrofförhållanden. Dom hade försökt vattna backen igår, men då det kom 10cm snö över natten kan man säga att det sket sig ganska rejällt. Tråkigt då det var ett riktigt bra startfält, tror jag räkna det till att 12st av topp 30 WC stod på start.
Ny tag imorgon kväll i Pozza di fassa där det körs kvällstävling, hoppas på lite bättre förhållanden, sägs dock att det ska komma 30cm snö över natten så är nog bäst på att ställa sig in på något liknande.

Dagens resultat, spana in startnr i toppen. Annars ett speciellt race. Var nästan så att man i första åket gynnades av sent nr trots att det var riktigt mjukt, blev mer en djup rodelbana som alla kunde följa. I andra åket där det var en svårare bana var det dock normalt och tidiga nr var av fördel.

Starten.

Och nästan hela racebacken. Tråkigt väder!


Körde efter racet över till Alta Badia där vi ska bo fram till måndag. Roligt pass på vägen hit.