30 till 1 av Axel!

Pozza var riktigt tufft igår då det bjöds på ännu sämre förhållanden än dagen innan. Trodde under besiktningen att det lätt skulle bli inställt, då det såg riktigt dåligt ut, men där hade man helt fel.
Jag gjorde inte ett allt för bra första åk i den uppåkta banan och klara mig precis topp 30 med en 27:e plats, vilket dock visade sig vara precis där man skulle ligga. Perfekt slagläge inför andra, då det bjöds på en ganska svår och rund bana. Jag gick ut fullt och satsade för en rejäll uppåkning, dock slutade det med en uråkning halvvägs ner… Bättre gick det för Axel Bäck från hans 30:e plats med strart nr 1 i andra. Han satte precis åket jag försökte och stod för en makalös uppkörning som slutade med en seger. Från 30 till seger, galet va! Hatten av för Axel…

Dessa två Europacup dagar blev inte riktigt vad jag hoppats, att höja upp känsla och hitta formen. Istället har det varit två dagar av krig, vilket säkert man lärt sig något av också.

Idag är det vila som gäller och hålla tummarna framför tv:n och herrarnas SG. Tror Hans Olsson kan prestera riktigt bra även i dagens SG då han verkar trivas perfekt på snön där i år. Han har i stort sett krossat motståndet under senaste två genomåken till lördagens störtlopp. Även om det bara är träning så visar det på en grym form och vi håller tummarna för honom både idag men framför allt imorgon.