Julåkning

Julen för mig är självklart skidåkning. Ingen skidåkning, ingen julkänsla. Idag var det dock riktigt busväder på berget och man såg inte längre än skidspetsarna, så fick kriga sig igenom någon timme för att få rätt julkänsla i kroppen. Åkte något åk med mamma och pappa som är på besök, men inte Matilda som var tvungen att jobba…Jobba! Vem jobbar på julen;) Nu är hon dock ledig och redo för julmiddag, trevligt. Är dock inget julbord som gäller, utan en 5 rätters julinspirerad meny på Lodgen. Känns skönt att slippa ha ångest för julbordet och hur man ska klara att maximera det till max;)

Snöigt. Hade kommit 20cm där uppe och snöar för fullt. Imorgon väntas sol, kommer bli bra.

Faceshoots. Vem blir inte glad för det?


Under de 2 timmar jag lämnat bilen hade det hunnit komma 15 cm nere i byn. Fin julkänsla.