Fotodag!

Har varit ute med Oskar Enander och fotat hela dagen, hade även sällskap av två Engelberg locals som visa lite sköna secret spots och jag låter dom förbli så, så inga bilder där ifrån. Trodde det skulle bli en ganska lugnt dag med ensvängare, men där hade jag lite fel. Vi jobba på ganska hårt med en hel del hike, åkning och fotning mellan 8.30 till strax efter 17.00. Lång dag! Jag är trött och har vätskebrist delux:) Tror jag leverera ok framför kameran, hoppas på någon skön banger.


Piers Solomon redo att droppa in.

Och såg ut att sätta en fint åk framför kameran.

Lars Windlin poppar en fin driva med Hanen som backdrop.

Lars nöjd efter bra leverans framför kameran.

Behind the scene foto.

Vi hitta en driva att leka lite i, här Lars. Jag lyckades med bedriften att stompa en något corkad 720, första jag testat på säkert 5 år. Stort! Galet kul och skönt att se att några jibbtakter sitter kvar;)

Sunset fotning.

Var kvar och fota lite för länge, så blev till att hika för att ta sig hemåt.

Imorgon är det vila som gäller, känns som det skulle kunna va bra för kroppen.