Sörenberg FIS

Var i väg till Sörenberg och körde ett FIS-race idag. Sluta upp med en 4:e plats, 20/100 från vinsten och 8/100 från tvåan. Var faktiskt ganska nöjd med dagen. Brukar annars kunna kännas ganska ovant efter ha hängt i baksätet på puderlaggen några dagar. Nu kändes det istället ganska lätt att komma in i det efter några friåk. Dock är backen i Sörenberg inte den mest utmanade och underlaget var på den mjuka sidan, så nöjde mig med dagens race där. Planen är att fortsätta en dag på slalomlaggen med friåkning under förmiddagen här i Engelberg imorgon.

Racebacken! Det brukar vara att man inte ser på bilden hur brant det är, här är det tvärtom, man ser inte hur platt det är.

Drog ut på en skön längdtur när jag var hemma igen.

På med pannlampan och kötta i mörkret. Avslappnade känsla!


Försöker få Matilda att rensa lite mössor, känns som det är läge för det va.