Final preparations

Då är äntligen Januari här och säsong drar snart igång på allvar, jag har väntat länge på detta och känner mig grymt taggad inför racen som kommer. Kom till Lienz igår och hade första träningen idag, vilket var en skön uppvärmning i grejorna. Vi har senste tre åren kört här i Lienz efter nyår och jag gillar stället, backen liknar Zagreb och vi kan träna i lugn och ro här. Sen skadar det inte att hotellet också är riktigt nice.

Jag har varit lite i en radioskugga senaste dagarna och inte bloggat på någon dag. Låg däckad på soffan hemma i Engelberg och gjorde inte många knop och försökte bara återhämta kroppen och bli frisk snabbast möjliga… Hann dock med ett trevlig nyårsfirande på Lodgen där vi var 22 kompisar som körde middag och hade en riktigt trevlig kväll. Detta fick mig att komma på fötterna igen och jag känner mig nu i slag igen.

Andre försöker röra igång kroppen och skaka av sig julmaten.

Dimman låg tät över Lienz.


Började lyssna på Jag är Zlatan igår i bilen och är nu helt fast. Riktigt intressant inblick tycker jag.

Bloggfika, en espresso och en fruchtetee…